DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være at du mener, at der ikke er behov for at køre bilen på værksted, medmindre der er noget galt med den. Der er dog mange gode grunde til at køre bilen til service regelmæssigt – og her har vi samlet tre af de absolut bedste grunde. Så hvis du gerne vil spare penge på langt sigt, have en bil, der er bedre at køre i og være på forkant med eventuelle udskiftninger og reparationer, så bør du læse med her.

 

Du sparer penge, inden det går galt

Du kan spare mange penge ved at overholde dine serviceeftersyn – på lang sigt. Service er nemlig en investering i vedligeholdelse, og pengene er derfor godt givet ud. Regelmæssige serviceeftersyn sørger for, at du ikke lige pludselig oplever store problemer og skader, som forårsager nedbrud og som koster kassen. Et serviceeftersyn fanger nemlig problemerne inden de opstår. Det betyder, at du med serviceeftersyn kun ender med at betale for vedligeholdelse frem for store og dyre skader, som forekommer ved manglende vedligeholdelse.

 

Du prioriterer sikkerheden

Et serviceeftersyn sørger for at din bil er sikker at køre i – og den sørger også for, at du bliver klogere på driftssikkerheden og om forestående reparationer, der skal udføres. Service sørger nemlig for at bilens bevægelige dele bliver smurt, så der ikke opstår unødig slidtage, som kan føre til pludselige nedbrud – og meget store værkstedsregninger.

 

Du bibeholder bilens værdi

Hvis du køber en ny bil, kommer den med nogle års garanti – hvor mange kommer an på bilmærket. Hvis du ikke overholder service på en ny bil, mister du garantien – og det kan koste dig rigtig mange penge på udskiftninger og reparationer, som ellers ville være dækket af en garanti i de første par år.

 

Det skal desuden nævnes, at der ikke er nogen køber, der er interesseret i en brugt bil, der ikke er blevet vedligeholdt. Her ved man nemlig ikke, om bilen fejler noget, som ender med at blive dyrt i sidste ende. Det er således svært at sælge en bil – og bibeholde bilens værdi – når bilen ikke regelmæssigt har været til service.

 

Skal din bil til service? Kør din bil forbi LAB Car Service i Haderslev og få et professionelt serviceeftersyn.