DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du været ude at investere i en ny bil? Så bør du måske overveje at forkæle din partner med lidt nyt tøj. Det behøver slet ikke være dyrt. Læs med her i denne guide og bliv klogere på, hvordan du finder rundt i modejungle, og køber det rigtige efterårstøj til hende, der passer til sæsonens trends.

De største tendenser

Efteråret banker på døren. Hvis du vil forkæle hende med noget nyt efterårstøj, er der 5 tendenser, der kendetegner efterårets modetrend. Søger du billigt tøj og kvalitetsmode så shop her.

Tern

Den helt store trend er tern. Alle afskygninger af ternet tøj, både store og små tern, er meget moderne dette efterår. Det vil derfor helt sikkert falde i hendes smag med en ternet sag.

Accessories

Denne sæsons efterårsmode har et stort fokus på accessories, som er blevet meget in. Både store hatte, stramme bælter o.l. er et stort modehit dette efterår. De er med til at skabe et feminint blikfang og give lidt kant til outfittet. Samtidig kan det fremhæve feminine træk i hendes tøjvalg. Forkæl hende med en ny taske eller hat, så bliver du populær derhjemme.

Dyreprint

Dyreprint har i flere år været et stort hit – også denne sæson. Også mere eksotiske skind er på mode dette efterår, herunder ko- og zebraskind. Print fra top til tå i forskellige farver hitter for alvor og findes ikke kun på tøj, men også accessories er fyldt med dyreprint. Det kan være det vil falde i hendes smag?

Frakker

De lange og feminine frakker er også en af de helt store trends. Frakken er en klassiker, og er samtidig en rigtig god overgangsjakke. Den kan vælges både med og uden fór, men med fór, er hun også helt klar til at gå vinteren i møde.