DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du har lidt ekstra penge på kontoen og overvejer at investere, behøver det bestemt ikke være i aktier. Nogle vælger at investere i mursten, men det er heller ikke helt dumt at investere i biler. Du skal blot kende markedet og sætte dig lidt ind i, hvilke modeller der bliver efterspurgte i fremtiden. Og så skal du altid få professionel investeringsrådgivning, så du ikke kaster dine penge ud af vinduet. Det kan du for eksempel få her.

Køb ikke for tidligt

Som med alle andre investeringer er nøglen selvfølgelig at købe, inden prisen stiger. Med biler er det dog som regel en god idé lige at vente på en lille stigning, inden du køber. En bil er nemlig altid en større investering, og du kan hurtigt tabe hele prisen. Hvis du rammer forkert, står du med en gammel skrammelbunke, som ingen vil betale ret mange penge for. Hvis du derimod væbner dig med tålmodighed og måske køber lidt senere og dermed dyrere, kan du stadig tjene bilens pris hjem mange gange.

Ulempen ved at investere i biler er dog, at du også skal opbevare dem fysisk, indtil du sælger dem. Det vil sige, at du enten skal være sikker på at have en rummelig og velisoleret garage de næste 10-20 år eller være klar på at betale for kvalitetsopmagasinering.

Få hjælp af en rådgiver

Bilmarkedet er meget stort og uforudsigeligt, og selvom du selv er godt inde i sagerne, er det en god idé at rådføre sig med en rådgiver. Også af den simple grund, at du altid bør have en investeringsrådgiver, så snart du har lidt penge på kontoen.

En investeringsrådgiver ved dog ikke nødvendigvis noget om biler, så sørg for at finde den helt rette til dit behov. Ellers ender du pludselig med aktier i Novo Nordisk i stedet for. Du skal have fat i en ekspert, som ved, hvilke biler der allerede nu er i høj kurs, hvilke der snart udgår eller er udgået, og hvilke træk der får prisen til at stige.