DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis det er noget man har svært ved ikke at elske så er det både duften og følelsen af en helt ny bil. Det er noget mange elsker og kan også være en faktor for at leasingbiler der bliver skiftet, ud cirka hvert andet år er blevet så populært som det er. Der har du nemlig muligheden for at få den nyeste model hvert andet år. Så får du både følelsen af en ny bil, og samtidig får du også glæde af alle de nyeste funktioner som en nyere bil har.

Der er dog andre ting du kan huske at gøre for at få en smule af den følelse af ny bil igen. En af de ting du kan gøre, er at købe en duft til din bil. Der findes mange forskellige dufte man kan købe og den klassiske er nok den velkendte Wunderbaum du har hængende under bakspejlet. Mange vil alligevel synes at det ikke er i deres stil at bruge sådan noget til at få deres bil til at dufte godt, men heldigvis findes der også andre måder og andre ting du kan gøre. Ikke alle duft friskere behøves at hænge under bakspejlet og mange kan også gemmes lidt mere diskret væk så det ikke kan ses, men man stadig har effekten og derfor kan gøre så din bil dufter af ny bil hele tiden.

Et andet godt trick du kan bruge, er at have jævnlig rengøring af din bil. Mange synes rengøring af bilen er et trælst job at skulle gøre og derfor gider man ikke. Men hvis man gør det jævnligt, så er rengøringen ikke så slem. Det er ligesom med rengøring af huset. Hvis man bare sørger for at holde det nede så bliver det aldrig lige så slemt. Hvis du synes du allerede har nok at gøre rent i forvejen kunne du overveje om du skulle have privat rengøring i dit hjem så du kan fokusere på at rengøre din bil.