DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste af os er mest interesserede i stuens størrelse og køkkenets udseende, når vi køber hus. Men husk også at tænke din bil ind. Ellers kan du nemlig hurtigt blive rigtig træt af drømmehuset. Det gælder selvfølgelig især, når du køber hus i byen, hvor egen parkering absolut ikke er en selvfølge. Hvis du selv bygger hus skal du også være meget opmærksom på at tænke lige netop dine behov ind – især hvis du køber et typehus (se mere om det her).

Der skal være plads til bilen

Du kan komme ud for, at huset for eksempel ikke har egen indkørsel, garage eller carport. I det tilfælde vil der ofte være plads til at parkere på gaden, men du har ikke en fast plads. Det betyder, at du skal slås med resten af vejens beboere om pladserne. Det har også den ulempe, at du ikke kan være sikker på at kunne parkere uden for dit eget hjem. Ofte skal du måske 100-200 meter ned ad vejen.

Hvis du er så uheldig at kigge på et hus helt uden parkeringsmuligheder, skal du være meget opmærksom på dine muligheder. Nogle gange kan man leje en garage i nærheden, andre gange må man simpelthen nøjes med at finde en parkeringsplads i nærområdet fra dag til dag. Derfor skal du være meget realistisk omkring, om det er noget, du kan leve med hver eneste dag.

Når du selv bygger hus

Bygger du selv et hus, kan du ofte gøre præcis, som du vil. Det betyder, at du kan lave en garage eller carport, der passer præcis til dine behov. Hvis du vælger et typehus, har de som regel også carporte som tilvalgsmulighed, og her kan du ofte vælge mellem flere forskellige typer. Når der er styr på den slags helt basale ting, kan du i stedet bekymre dig om det, der betyder noget. Og naturligvis nyde dit hjem.