DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du leder af en eller form for virksomhed, ved du nok også, at det er meget vigtigt med markedsføring. Markedsføring er en betegnelse for alle de aktiviteter, du udfører, for at øge salget af dit produkt eller service. Nok er det vigtigt at have et godt produkt eller service, men det er lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, at du bruger mange kræfter og penge på markedsføring.

 

Målret din markedsføring

 

Godt nok er det vigtigt med en hel masse markedsføring, så du kan få spredt ordet om dit produkt eller service. Men hvis ikke din markedsføring er målrettet de rette mennesker, går der meget arbejde til spilde. Du kender garanteret allerede jeres målgruppe rigtig godt, men sæt dig ekstra godt ind i deres vaner, hvilke medier de bruger osv. På den måde kan du bedre vide, hvor du skal placere annoncer f.eks.

 

Hav en indbydende hjemmeside

 

I dag har langt de fleste virksomheder en hjemmeside med eller uden en tilhørende webshop. Det er vigtigt, at den ser rigtig indbydende ud. I dag går alting så stærkt på internettet. Hvis siden ikke fanger en besøgende indenfor fem sekunder, er vedkommende allerede vide til næste side. Hvis ikke du selv har styr på at sætte en hjemmeside flot og indbydende op, er det en rigtig god idé at få nogen udefra til at hjælpe dig.

 

Brug søgeordsoptimering

 

Med søgeordsoptimering, kan du med forholdsvis få midler, forsøge besøgstallet på din hjemmeside. Jo flere besøgende desto større chance for flere salg. Søgeordsoptimering gør, at du kommer højere op i søgemaskinerne. Det handler om at finde ud af, hvilke ord folk bruger meget, når de søger på internettet, så du kan udnytte den viden til at få din hjemmeside selv længere op iblandt søgeresultaterne. Har du ikke selv mod på at springe ud i det, kan WeMarket f.eks. hjælpe dig med det. Lær mere om WeMarket.