DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det tyske firma KW blev grundlagt i 1995. Siden da er firmaet vokset helt sindssygt hurtigt, og det kan nu prale med at have over 200 medarbejdere fordelt på fem lokationer. I løbet af årene har KW også fået massere af international opmærksomhed, og det sælges derfor nu over hele verden. Mærket er kendt for sin gode kvalitet og KW gevindundervognene lavet af rustfrit stål. Står du og skal bruge en ny undervogn i god kvalitet? Så skal du overveje en KW gevindundervogn!

Alt du skal vide om KW gevindundervogne

KW har hovedkvarter i Fichtenberg. Det betyder altså, at du er sikret produkter lavet af godt tysk håndværk. Vi ved alle sammen, at tyskerne kan noget angående bilmærker – og det samme gør sig altså gældende for KW gevindundervogne.

KW gevindundervogne bruges verden over og af mange forskellige personer. For eksempel har KW udviklet automotive GmbH racerløsninger som bruges til motorsport i selve Tyskland men også andre lande. De har også et racing program, som bruges af rigtig mange racerhold.

KW går altså enormt meget op i, at deres produkter fungerer, som de skal. Det sikrer de ved at bruge innovative testmuligheder. De har for eksempel en hydraulisk teststand. Dem findes der altså kun 15 af i hele verden! Denne slags teststand bruges primært af Formel-1 hold. Men KW bruger den altså også til at sørge for, at deres KW gevindundervogne lever op til kravene. Er du interesseret i at teste din bil på den hydrauliske teststand? Så kan det faktisk også lade sig gøre. Da teststanden er så sjælden, tilbyder KW nemlig, at man kan komme og bruge den.

Hvad er det der gør KW gevindundervogne så gode?

Det er der selvfølgelig mange bud på – men alle er vist enige om, at deres rustfrie stål spiller en stor rolle.

KW bruger rustfrit stål til deres inox-linje. Det betyder, at kvaliteten får et godt skub opad. Holdbarheden forlænges for eksempel markant. Det betyder også, at belastningstolerancen forhøjes.

Når man bruger rustfrit stål, betyder det selvfølgelig også, at produktet er flottere at se på. KW gevindundervognene lavet af rustfrit stål vil ikke begynde at blive brune og grimme at se på. Det er meget rart, at man fysisk kan se den gode kvalitet. Når man betaler penge for et godt produkt, vil man også gerne kunne mærke og se den gode kvalitet – og det kan man altså med KW gevindundervogne!