DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du går med tanker om at lease bil, men ikke kan finde præcis den model, du er ude efter, så tag fat i Sand Jensen Automobiler De er specialister i leasingaftaler samt import af bil, så de vil helt sikkert kunne finde lige præcis den model, du leder efter.

Mere end 50 års erfaring

Når det kommer til import af tyske bilmærker som Audi, Mercedes Benz, BMW og Porsche, finder du næppe nogle med så lang og specialiseret erfaring med import af biler som Sand Jensen Automobiler. De har nemlig mere end 50 års erfaring med især at importere tyske bilmærker og finde specielle modeller, som man ellers ikke finder mange andre steder i landet. Derudover har de i 20 år drevet bilhandel i Tyskland og er derfor også en kendt aktør på det tyske marked, hvilket giver dem en stor fordel, når der skal forhandles import at biler til Danmark.

Find præcis den model du ønsker

Hos Sand Jensen Automobiler går de meget op i at gøre deres kunder tilfredse. Det betyder derfor meget for dem, at de finder præcis den model eller type bil, som kunderne er ude efter. Derfor er det en stor fordel, at de, udover deres importforretning i Danmark, også driver en automobilhandel, hvor de har mere end 200 biler til rådighed, som kunder kan prøve, inden de vælger, hvilken model der er den helt rigtige. Hvis du går med tanker om en ny bil, bør du tage et smut forbi sandjensen.dk og se nærmere på de mange muligheder.