DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når du skal have en ny bil, er der mange ting, der skal overvejes, før du kan gøre købet. Der er flere faktorer ved bilen, der skal opfyldes, og du skal være sikker på, at bilen passer til dig, og kan det, du har brug for.

 

Passer den til familien?

Når du køber ny bil, skal du være sikker på, at der er plads nok. Hvis bilen kun skal kunne rumme dig, er en fempersoners langt tilstrækkeligt. Hvis du derimod har en familie, der består af fire-fem personer, begynder det at være presset. Der skal både være plads til jer, og hvis I skal på længere ture, kan I også få brug for at bruge selve bilen til ekstra baggageplads. Evt. kan det gøres med en tagboks eller en trailer, men overvejelserne om en syv-personers burde nok gøres.

 

Hvilken slags bil skal det være?

Alt efter hvem du er, og hvor meget du går op i biler, kan det også godt være, at du skal lave en overvejelse om, hvilken type bil du skal have. Altså om det skal være en mikrobil, en SUV, en cabriolet, eller måske endda en sportsbil. Sidstnævnte behøves nok kun en overvejelse, hvis du er bilentusiast med overskud i økonomien. Online kan du købe oplevelsesgaver – som jo evt. kunne være til dig selv – hvor man kan prøvekøre flere forskellige biler, b.la. Mercedes og Ferrari, både på vej og på bane.

 

Elbiler

I denne tid er en elbil helt sikkert også en overvejelse værd! Den er både bedre for miljøet, men også fakta som at der ingen afgifter er, og at salget af benzin- og dieselbiler helt stopper i 2030, spiller en rolle i, at flere og flere skifter til elbil. Dog er indkøbsprisen også lidt dyrere. Der er mange muligheder, så få dig et godt overblik inden du køber bil.