DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er I også træt af, at jeres bil nogen gange lugter, og kunne I godt tænke jer at få lugten helt væk eller bare at mindske den lidt. Vi giver jer her 3 tips, til hvordan I kan mindske lugten i jeres bil.

Dyrelugte bliver siddende

En af de mest hyppige årsager til at bilen lugter, er når, man lukker bilen op for dyr. Her snakker vi selvfølgelig ikke om alle dyr, da der er mange dyr, som ikke lugter nær så slemt. Mange kender dog til lugten af vådhund efter en tur i skoven med hele familien. Hunde i bilen kommer ofte med lugte, som kan være svær at få væk. Her er det vigtigt, at I får luftet godt ud i bilen. Hundelugte har det med at blive siddende i sæddebetrækket, og kan være svært at komme til livs. Sørg derfor altid at få luftet godt ud, og måske lade et vindue eller dør stå åben en times tid, efter I er kommet hjem fra en tur i skoven.

Røglugt giver kvaler

Hvis man har en ryger i familien, kender man sikkert godt til lugten af røglugt i bilen. Den er næsten umulig at komme af med, da det sætter sig i alt. Her kunne et alternativt være E-cigaretter, som lugter langt mindre. Det eneste man skal bruge, er en E-cigaret. E væsker skal tilføres i E-cigaretten, som skal give en speciel smag. Her er der mulighed for at vælge mange forskellige smage, og det er kun fantasien, som sætter grænsen.

Parfume fra aftenen før

Efter en aften i byen kan parfumelugte blive siddende i bilen, og det kan være en voldsom oplevelse at sidde i. Der findes parfumer til biler, som er lavet til at tage sådanne lugte. De er ikke kraftige, og giver ikke hovedpine eller større kvaler. De kan være med til at tage lugten fra parfumen, og gøre det behageligt at sidde i bilen igen.

EFTERLAD ET SVAR