DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange bruger flere timer om dagen på at sidde i en bil, og det kan nogen gange være træls, hvis man sidder, og keder sig. Hvis man sidder mange timer i bilen om dagen, kan det være en god ide at brug tiden fornuftigt, hvis man alligevel ikke har noget at lave. Der er f.eks. mulighed for at sidde og lytte til lydbøger, hvor der bliver fortalt historier, så man ikke behøver at læse bøgerne. Det kan være til stor hjælp for mange, da man dermed får tiden til at gå, uden at man behøver at kede sig.

Lær et sprog i bilen

Mange har haft lyst til at råbe Learn Danish, når de har hørt engelsk radio. Det kan være frustrerende at høre engelsk radio, hvis man ikke kan snakke engelsk. En god ide kan derfor være, at man bruger tiden i bilen, til at lære et andet sprog. Der er mange sprogkurser, hvor man har mulighed for at tage dem online, så man ikke behøver at være tilstede i et klasselokale. Dette kan man også brugen tiden til i bilen, hvis man keder sig, og godt kunne tænke sig, at lære et nyt sprog.

Find det gode musik frem

En anden måde at slå tiden ihjel på kan være at lytte til god musik, da det altid kan få en i godt humør. Her kan det være en god ide, hvis man laver en playliste, som passer til ens køretur. Dermed har man noget at lytte til på hele turen, og det kan få tiden til at gå stærkere. Mange biler har i dag trådløst musiksystem, så man ikke behøver at sætte en CD på, hvis man gerne vil lytte til specifikke numre eller specifikke kunstnere. I stedet kan man koble sin mobil til højtalerne i bilen, så man kan høre musik fra ens mobiltelefon, når man kører bil.