DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du står i den heldige situation at du skal til at bygge en ny garage så er der selvfølgelig en lang række ting man skal huske og nogle ting som kan være gode at vide inden man går i gang så man ikke begår nogle dumme begynderfejl.

Lokalplaner og lovgivning

Det vigtigste du skal have styr på inden du begynder at bygge din garage eller vælger en færdiglavet garage fra en leverandør er at tjekke lovgivningen og eventuelt også tjekke ind med kommunen for at høre om der er noget regulering i dit område på hvordan tingene skal se ud. Nogle steder er der nemlig noget med at de kun må fylde så og så meget eller at facaden skal se ud som det altid har gjort for at bevare det historiske design

Størrelse

Det er næsten lige så vigtigt at du husker hvilken størrelsen du skal bruge. For det første skal din bil jo kunne være der, men det er altid rart at have plads hævemøblerne og lidt andet også. Du skal også kunne åbne dørene og gerne helt, hvis du f.eks. skal have et barn i barnesæde, nytter det ikke noget at du kun lige kan få din krop ud af døren. Det kan også være at du vil bruge garagen til opbevaring. Her er det dog muligt at spare lidt plads ved f.eks. at skifte græsslåmaskinen ud med en robotplæneklipper som fylder væsentligt mindre.

Ventilation og design

Særligt hvis du har i tankerne at bruge din garage som et slags værksted også, så er det vigtigt at der er god ventilation. Nogle gange skal det også være mere end at du bare åbner porten, for det kan jo være du også skal arbejde der når det er koldt. Derudover er der selvfølgelig en masse andre design spørgsmål du kan overveje i processen.