DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er rigtig mange udfordringer i forbindelse med en anlægsopgave, der kan løses med palisadestolper. De er både super praktiske, men ser også rigtig pæne ud i rigtig mange forskellige sammenhænge.

Hvad er Palisadestolper?

Plast palisader stolper, der i øvrigt ofte er fremstillet i genbrugsplast og dermed er miljøvenlige, er stolper, der er velegnet til rigtig mange forskellige anlægsfunktioner. De er super praktiske og kan bruges på rigtig mange forskellige måder. De er specielt velegnet til at afgrænse og indhegne, men kan også være en del af selve den konstruktion, der bygges.
Stolperne findes i forskellige udgaver. De findes som kvadratiske, som runde og så med hulprofil. Og så selvfølgelig i forskellige farver. Så det er bare at vælge, hvad der passer bedst til behovet ved opgaven
Blandt andet er plast palisadestolper til kantafgrænsning i have, park- og byområder en oplagt løsning for de er ret dekorativt og kan opfylde rigtig mange funktioner.

Gode til legepladser

Specielt de palisadestolper med hulprofil er særligt populære i forbindelse med opbygning af legepladsen og specielt indretning af sandkasser. Det er de blandt andet da de er splintfri, modsætning træstolper, og dermed meget børnevenlige. Det er værre at komme til skade på plast palisader stolper. Desuden er det sjovt at lege og balancere på. Specielt hvis de bliver sammensat på en udfordrende måde. Børnene elsker dem, og kan bruge mange timer på bare at gå på dem og måske hoppe fra stolpe til stolpe.

Fungerer som hegn

Det er helt oplagt at benytte palisadestolper til at hegne noget ind eller hegne det ude. Det kan nemlig blive super elegant og få et område med blomster eller andet til at fremstå endnu smukkere. Eller de kan markere en overgang i et område, og dermed få hele konstruktionen til at hænge meget bedre sammen