DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Går du meget op i klimaet, og at vi skal passe godt på vores dyrebare jord, men at du samtidig også søger en nem og billig løsning på varme til dit firma eller din industri? Bæredygtighed er en del af vores verden og hverdag, da vi gør vores bedste for at hjælpe vores planet og klima. Hvis du går efter en bæredygtig, effektiv og billig løsning på varme til dit erhverv, som også er klimavenlig, så er luft til vand varmepumper en god løsning. Luft til vand varmepumper er blevet rigtig populære på grund af deres billighed i drift, og fordi de er så klimavenlige. Du kan tilmed undgå at bruge din brandovn så ofte, som du måske gør, da den udleder store dele Co2. Luft til vand varmepumper er et bedre og billigere produkt, der er bedre for miljøet. Derfor støtter du jo klimaet ved at bruge luft til vand varmepumper!

 

Hvordan fungerer den?

En luft til vand varmepumpe fungerer på den måde, at den optager varmeenergi fra luften udenfor og omdanner den til vand indenfor i varmepumpen. Det kan bruges til brugsvand, derudover til gulvvarme, radiatorvarme og varmtvandsbeholdere.

 

Både for erhverv og privat

For både erhverv og deres virksomhed samt private og deres boliger, så er luft til vand varmepumper en økonomisk gevinst, for dem som ønsker en bæredygtig og klimavenlig løsning. Det er også muligt at få dem til større projekter i industrier, og hvor der er behov for en større og mere effektiv løsning. Det kan være alt fra feriecentre, landbrug og kontorejendomme til skoler, børnehaver og daginstitutioner. Det vil også være bedre for dit hus, da det giver en bedre luft og gennemstrømning i hjemmet. Plus at luft til vand varmepumper også giver et bedre inde miljø. Luft til vand varmepumper er et godt alternativ til huse eller bygninger der bliver opvarmet af el. Hvis det er lige sådan en varmløsning, du eller dit erhverv leder efter, så find varmepumpe her.