DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Gør din bil til kontanter med et minimum af besvær ved at prissætte den strategisk, annoncere den på det rigtige websted og sortere de seriøse købere fra dæksparkerne. Du kan både vælge at sælge din bil privat, men hvis du vil slippe for besværet kan du sælge den gennem https://www.autobasen.dk/saelg-din-bil/.

Find følgende elementer, og udfør disse opgaver, før du viser din bil til salg:

  1. Du har brug for din bils titel, hvilket giver dig den lovlige ret til at sælge bilen.

Dette kaldes også den lyserøde slip; det giver dig den lovlige ret til at sælge din brugte bil. Men underskriv det ikke endnu.

  1. Kontakt din långiver. Hvis du stadig skylder penge på dit køretøjs lån, skal du ringe til långiveren for at lære at arrangere salget.

  2. Kontroller med din stats afdeling af motorkøretøjer for at se, hvilket papirarbejde der kræves for at overføre ejerskab. Mange former, såsom en salgsregning, kan downloades og udskrives. Find ud af, om nummerpladerne følger med bilen, efter at den er solgt.

  3. Bestil en køretøjshistorisk rapport. Vær proaktiv og bestil en Carfax- eller AutoCheck-rapport, der vises til potentielle købere. Dette giver svar på mange potentielle spørgsmål, såsom antallet af ejere og ulykker.

Indstil en startpris

Du vil have din bil til at skille sig ud fra alle de andre brugte biler, der sælges af ejeren i nærheden. Så skal du først estimere værdien af ​​din bil, så du kan indstille en attraktiv “startpris” for din brugte bil. Du kan finde din bils værdi ved at forhører dig hos en ekspert, eller se hvordan priserne på markedet ellers ser ud for lignende biler. Sæt din pris lidt over den aktuelle markedsværdi, men stadig i en god køb. Så hvis prisvejledningen siger, at din bil er værd 14.200 kr., kan du muligvis indstille prisen til 15.500 kr. Dette efterlader dig noget forhandlingsrum.