DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vil du gerne være sikker på, at din BMW har det godt og lever op til de krav, der er til biler? Så er det vigtigt, at du sørger for, at den får udført service ved en autoriseret forhandler. Service er noget af det, der for nogle måske virker lidt ligegyldigt – for hvorfor betale for at få ordnet ting, hvis bilen kører godt og ikke har nogle fejl eller mangler?

Noget af det, et service kan, er netop at fange nogle af de ting i opløbet, frem for at man skal til at reparere på noget, der er opstået. Det er ofte meget billigere at sørge for, at alt er i orden, når bilen er godt kørende, end at skulle reparere en bil, der er gået i stykker. Et service kan altså sagtens betale sig! Samtidig kan du få udført service, der sikrer, at bilen er godkendt til næste syn – det er værd at tage med. Se mere og find et BMW værksted her.

Overvej en tur over grænsen

Har du overvejet, om der kan være penge at spare ved at køre en tur over grænsen? Flere af værkstederne i grænseområdet tilbyder også service på danske biler. Det kan du eventuelt gøre til en dagstur, hvor du indleverer bilen på et værksted og tager en taxa eller bussen ind til for eksempel Flensborg. Så kan du med fordel bruge dagen på at hygge med familien, før I henter bilen igen senere på dagen.

Det kan godt betale sig at kigge lidt rundt for at finde det bedste tilbud. Selvom service mange gange indeholder de samme ting, er priserne langt fra altid de samme. Måske du også godt kunne tænke dig lidt indflydelse på, hvad der egentlig bliver tjekket? Kig på, om værkstederne tilbyder forskellige pakkeløsninger, alt efter hvor meget, du gerne vil have kigget efter i sømmene.