DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Som bilejer har du naturligvis ansvaret for din egen bil. Du vil højst sandsynlig gerne have, at den holder så lang tid som muligt, og at der bliver passet godt på den. Skab dig nogle gode vaner mht. din bil, for så skal den nok holde længe.

 

Lyt til din bil

 

Når du har bil, kan det ske, at der opstår skader. Det er vigtigt, hvis du har mistanke om en skade, at du får det fikset så hurtigt som muligt. Hvis du går længe og ignorerer, at bilen lyder sjovt, når den starter, eller at det drypper med olie, risikerer du kun, at skaden bliver værre. Det vil gøre det sværere og dyrere at fikse. Derfor er det vigtigt, at du lytter til din bil. Hvis der er sket forsikringsskader, kan du få hjælp her.

 

Vær forberedt på uforudsete udgifter

 

Med ejerskabet af en bil følger også uforudsete udgifter. Hvis du gerne vil gøre dig selv en tjeneste, så sørg for, at du jævnligt lægger penge til side til den slags udgifter. Hvis en skade pludselig skulle opstå, er det som sagt bedst at få den fikset hurtigst muligt. Det kan du dog ikke, hvis ikke du har pengene til det. Derfor er det altid en god idé at have en lille opsparing til slags udgifter.

 

Undgå mange bilvaske

 

Selvom det er lækkert at køre ud af vaskehallen med en hel ren bil, kan det slide meget på bilen, hvis det gøres for tit. Hold dig derfor til at gøre det en sjælden gang. Indimellem kan du selv fjerne det værste snavs med en svamp og en spand vand. Så undgår du bedst muligt at slide bilen unødvendigt, og den vil derfor også leve længere tid. Desuden kan du altid sagtens nøjes med den billigste vask i vaskehallen. Alt andet er unødvendigt.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353