DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Kør-selv-ferier er en populær ferieform, som mange danske familier benytter sig af hver sommer. Ofte går turen sydpå til sol og varme. Skal dig og din familie på kør-selv-ferie i år? Det kræver en god bil at køre flere hundrede kilometer gennem Europa. Derfor er det vigtigt, at du tjekker din bil grundig inden afgang. Herunder får du nogle gode råd, som du kan bruge, når du skal gøre bilen klar til afgang.

 

·     Tjek bilens dæk:

Inden afgang er det vigtigt, at du tjekker bilens dæk grundigt. Tjek at dækmønsteret er, som det skal være og tjek dækkenes tryk. På de store europæiske motorveje er hastigheden ofte høj. Derfor er det yderst vigtigt, at bilens dæk er i god stand. Er du i tvivl om dækkenes tilstand? Så tøv ikke med at kontakte dit lokale autoværksted i Lyngby.En professionel mekaniker kan lynhurtig tjekke dækkene, så du er sikker på, at sikkerheden er i top.

 

·     Tjek olie, kølervæske og sprinklervæske:

Det er vigtigt at tjekke, at bilens oliestand er, som den skal være. Hvis oliestanden i bilen er for lav, kan det gå udover motorens funktion. Det samme gælder bilens kølervæske. Tjek om bilen har nok kølervæske. Kølervæsken hjælper nemlig til at undgå, at bilens motor bliver overophedet.

Sluttelig er det en god ide at fylde godt med sprinklervæske på bilen. Det er svært at undvære sprinklervæske, når du kører med høj fart på de europæiske motorveje. Hav evt. en lille ekstra flaske sprinklervæske med på turen så du altid kan fylde på.

 

·     Tænk over udsynet når bilen pakkes:

Et godt og frit udsyn for føreren af bilen er særdeles vigtig. Føreren skal kunne orientere sig korrekt. Tilmed kan det også koste en bøde, hvis ikke udsynet er frit. Tænk derfor over udsynet når bilen pakkes. Mangler du plads? Så tag eventuel en tagboks med på turen.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353