DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jer med hund, kender vist nok til den evige rengøring af bilen, hvis man hyppigt har sin hund med ud af køre i bilen. Alt efter vind og vejr, vil der komme en del pletter på sæderne, hvis hunden sidder deroppe. Du bør derfor få investeret i nogle beklædninger som kan beskytte sæderne mod disse pletter. Det er aldrig en løsning, bare at tørre dem af med et håndklæde, da man aldrig vil få alt snavset væk.

Der findes nogle forskellige løsninger, som i bør have liggende fast i bilen, til sådanne situationer. Vi vil komme nærmere ind på disse herunder.

Et godt og gammelt tæppe

Et gammelt og brugt tæppe er noget som de fleste har, og som de sagtens kan afskedige til at bruge som sædebeskytter i bilen. Tæppet kan altid vaskes, og altid være klar til at have en beskidt hund liggende, når i er ude for at køre bil.

Rejsetaske

Er du typen, som gerne vil have lidt mere stil over hvad din hund ligger på, under bilturen. Så kan du med fordel overveje at købe en rejsetaske til jeres hund. Tasken kan til forveksling ligne en pusletaske til en baby, og indeholder en fin måtte, som din hund kan ligge på, under turen.

Hundesovepose

Bliver din hund våd eller fugtig i løbet af jeres tur, kan hunden også hurtigt ende med at blive kold, hvis vejret og vinden er kold. Du kan med fordel her købe en hundesovepose, som både giver hunden en tryghedsfornemmelse under køreturen, men også holder den varm. Hundesoveposen er indvendig polstret med lækker uld og polyester mix, som er rigtig blødt og behageligt for hunden at ligge i. Denne kan nemt vaskes, så den altid er frisk til køreturen.