DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Selvom det kun er et lille kort, så kan det være afgørende at have på sig hele tiden, specielt hvis man skal ud og køre. Der er selvfølgelig tale om ens kørekort, som mange glemmer at have på sig, når de går ud af døren. Det kan dog have store konsekvenser, hvis man glemmer at tage det med.

Kørekort og biler går hånd i hånd

Hvis man skal ud og køre, er det altid vigtigt at have sit kørekort på sig. Hvis man f.eks. bliver stoppet af politiet, skal man kunne fremvise ens kørekort. Hvis man ikke har sit kørekort på sig, kan det give en bøde. Det er aldrig sjovt at få en bøde, bare fordi man ikke har sit kørekort på sig. Hvis man gerne vil have sit kørekort på sig, kan det være en god ide, at placere det i ens pung, så man hele tiden har det på sig.

Ingen kørekort – ingen køretur

Er man ikke fyldt 18 endnu, eller har man ikke taget kørekort, så må man ikke køre bil. Så simpelt er det. hvis man ikke har et kørekort, må man heller ikke køre bil. Man må aldrig sætte sig ud og køre, hvis man ikke har et kørekort. Det er ikke kun uansvarligt, det er også ulovligt. Sørg derfor altid at tage et bil kørekort, før du sidder dig ud og køre i en bil. Tag dit bil kørekort her.

Tag aldrig nogen chancer

Hvis man ikke har noget kørekort, må man aldrig bestige sig ind i en bil og køre. Også selvom man synes, at man kører godt. Det er vigtigt, at man ikke tager nogen chancer, da det kan have store konsekvenser. Hvis man derfor ikke har kørekort, må men enten tage bussen eller få nogen andre til at køre sig et specifikt sted hen, så man undgår nogen former for lovbrud.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353