DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I en travl og stressende hverdag kan det være svært at finde tid til at gøre bilen ren, og det kan have store konsekvenser for både dig og bilen. Mange har sikkert prøvet at sidde i en bil, som er beskidt, og som ikke er blevet gjort rent i et stykke tid. Det er ikke nogen god oplevelse for hverken dig eller din bil.

Bilen skal støvsuges

Mange tænker faktisk ikke over, at bilen også skal støvsuges. Her er det vigtigt, at man har en støvsuger, som kan trækker langt nok, hvis der ikke er mulighed for at koble den til uden for. Det skal dog ikke begrænse din mulighed for at støvsuge bilen, da du også har mulighed for at gøre det på mange tankstationer. De fleste steder koster det kun 10 kr. også kan man gøre det i samme anledning, som når man vasker bilen.

Vinduerne skal også have en tur

Når du skal gøre bilen rent, er det vigtigt, at du ikke overser vinduerne. Vinduerne skal også rengøres, så man kan se igennem dem. Specielt om vinteren er det vigtigt, da der kan opstå fugt i bilen, hvis man ikke fjerner det. Husk derfor at rengøre vinduerne hver gang du gør bilen ren.

Der kan gemme sig meget forskelligt imellem sæderne.

Når man skal i gang med at gøre rent, skal man være ekstra opmærksom på mellemrummet mellem sæderne, da der altid kan gemme sig forskellige ting. Det er specielt i de tilfælde, hvor der også er børn med i bilen. Hvis man tjekker sæderne, hvor der har siddet børn, kan man næsten altid finde noget sjovt. Det kan f.eks. være gammelt slik eller tryggegummi, som har ligget der længe. Husk derfor altid at køre støvsugeren igennem alle sæderne, så du kommer godt rundt i bilen.

Det er vigtigt at få gjort bilen godt ren, når der er mulighed for det. Den kan næsten komme til at virke helt ny igen.