DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan sagtens være, at du går derhjemme i hverdagen, og generelt er meget glad for din bil – den kan køre dig frem og tilbage mellem hjem og arbejde, den kan hente børnene i fritidsordningen – og alt hvad den nu ellers skal. Men når det kommer til at tage på ferie, og særligt en ferie hvor kravene til bilen er store, er det ikke sikkert, at jeres egen bil kan leve op til disse krav – og så kan den bedste løsning være at leje en bil til lejligheden.

Find en bil i den rigtige størrelse

Hvis jeres egen bil ikke lige helt er nok til bilferien, er det ofte størrelsen, der er et problem. Der skal ofte meget bagage med på en ferie, og det er muligvis for meget til, at det kan være i jeres egen. Derfor er størrelsen også et vigtigt aspekt at have styr på ved den bil, I leder efter til leje.
Samtidigt skal den ikke være for stor, for så er det ikke længere praktisk, men kan ende med bare at blive til et nyt problem.

Prisen

Når I først har smidt penge efter en ferie, er det ikke lejebilen, I har lyst til at kaste mange flere penge efter. Det kan derfor være en god ide at sætte krav til prisen, og at I så kun leder efter biler inden for den margen.

Overvej, om det egentlig bare er udstyr, der mangler

Selvom det godt kan virke som om, det er bilen, der mangler noget, kan det faktisk godt være, at det kan gøres op for med nogle tilføjelser og noget udstyr. F.eks. kan en campingvogne ofte løse mange af de problematikker, der kan opstå omkring en bilferie – og så er en campingvogn ovenikøbet en god investering til fremtiden.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353