DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren nærmere sig og for mange vedkomne betyder det også ferie. Flere og flere danskere vælger at tage på kør-selv-ferie og der er ingen tvivl om hvad der er danskernes favorit destination. Vi kigget på mulighederne for bilferie og hvad der er nødvendigt at have med til turen.

Mere end hver tredje danske familie foretrækker Italien, når de skal beslutte, hvor de vil hen på kør-selv-ferie. Ligeledes er det flere og flere der vælger en bilferie til Kroatien frem for Spanien, viser de seneste tal fra rejsebureauet FDM Travel. Ifølge tallene fra Danmarks Statistik kører knap 1,2 millioner danskere på bilferie i løbet af et år, og mange er vilde med friheden ved at tage på kør-selv-ferie.

Musthaves til kør-selv-ferien

Når vi taler om kør-selv-ferie er det oftest børnefamilier som vælger denne form for ferie. Ved en typisk familie, som vælger at starte bilen og kører sydpå, består teamet af 2 voksne og 2 børn. Det kan være mange timer for børnene at sidde stille, så derfor er det vigtigt at være forberedt og have underholdningen klar. Mange børn elsker tablets og helst iPads. Men test og anmeldelser af tablets viser faktisk at udvalget af forskellige børne apps er mere udbredt til tablets med Android system. Ligeledes er prisen også noget billigere på disse.

Kolde drikkevare – På en lang køretur skal der provianter til. En køletaske som kan holde drikkevarerne nedkølet er klart et musthave til kør-selvferien.

Kortspil og andet underholdning – For at børnene laver andet end at spille tablets hele turen, bør i være klar med diverse spil og underholdning. Afhængig af hvor gamle børnene er kan et gammeldags kortspil gøre underværker og være et godt alternativ til tabletten.

Strøm til tablets og mobil – En lader, som kan køre via cigarettænderen er nok en af de mest nødvendige gadgets til kør-selv-ferien.

EFTERLAD ET SVAR