DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Dette indhold er sponsoreret

Overvejer du, om du skal anskaffe dig en ny bil – og er du stadig i tvivl om hvorvidt du skal vælge køb eller leasing? Hvis du overvejer leasing af Mercedes kan du med fordel læse med i denne artikel. Her giver vi nemlig nemlig de bedste tips og tricks til, hvordan du kan vælge mellem køb og leasing af Mercedes. Du kan desuden læse mere om de forskellige typer af leasing, du kan vælge imellem.

 

Hvad skal man overveje i forbindelse med leasing af Mercedes?

Der er nogle overordnede ting, du bør være opmærksom på, når du overvejer leasing af Mercedes. Den første ting, du bør overveje er kilometerantallet. Når man leaser en bil sætter man nemlig på forhånd et antal kilometer, der er inkluderet. Derfor skal du overveje, hvad dit kørselsbehov er, for eksempel i forhold til afstanden til din arbejdsplads eller uddannelse.

 

Det er også vigtigt, at du overvejer, hvad bilen reelt kommer til at koste. Det kan du undersøge ved at se på førstegangsydelsen, den månedlige ydelse og priserne på eventuelt depositum og eventuel service- eller vedligeholdelsesgebyrer. Du skal desuden være opmærksom på, om der er nogle udgifter, som ikke er inkluderet i bilens pris. Det kunne for eksempel være dæk, ejerafgift, forsikring eller vejhjælp.

 

Hvilke typer af leasing findes der?

Der findes forskellige måder at lease en Mercedes på. De mest almindelige typer af leasing er flex leasing, privatleasing eller brugt bil leasing af Mercedes. Når du overvejer, om du skal købe eller lease din bil, kan det være en god idé at se på de forskellige typer af leasing før du vælger noget endeligt. Flex leasing er den type leasing, som er fordelagtig for dig, hvis du ønsker at skifte bil lidt oftere – eksempelvis hvis du vil have en cabriolet om sommeren og en større bil om vinteren. Privatleasing er leasing til privatpersoner, hvilket også kan fås som leasing af brugt Mercedes. Der findes desuden erhvervsleasing til dig, der skal lease biler til din virksomhed.

 

Hvad koster Mercedes leasing?

Det kan rent faktisk være en billigere løsning for dig at vælge leasing af Mercedes frem for køb af Mercedes. Der er mange tilbud om leasing på markedet for tiden, og det kan være svært at finde ud af, hvad det egentlig koster at lease – og hvilke tilbud, der egentlig er de bedste. Der er en række ting, du kan bruge til at sammenligne priserne på leasing af Mercedes:

  • Depositum
  • Udbetaling eller førstegangsydelse
  • Månedlig ydelse
  • Grøn ejerafgift
  • Forsikring
  • Brændstofudgifter
  • Afleveringsgebyr
  • For mange kørte kilometer
  • Service- og reperationsudgifter
  • Eventuelle gebyrer

 

Det er ikke nødvendigvis alle disse udgifter, der er aktuelle i netop din leasingkontrakt, men det er disse udgifter, der ofte forekommer i forbindelse med leasing af bil. Derfor kan du med fordel bruge netop disse parametre til at sammenligne priserne på Mercedes leasing. Især depositum, førstegangsydelse og månedlig ydelse er de tre udgifter, der siger mest om, hvad leasing af Mercedes vil komme til at koste dig. Hold derfor øje med disse, når du leder efter det bedste leasing tilbud.