DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du en af dem, som bruger det meste af dagen i et køretøj, så husk at passe ekstra på, det kan give smerter på den lange bane. Mange lastbilchauffører kender til følelsen af smerte, hvis de sidder for lang tid i et køretøj. Det kan selvfølgelig være svært at finde tid til at røre sig, hvis det er ens job. Men konsekvensen kan være stor, hvis man ikke får rørt sig.

At sidde stille for lang tid er ikke sundt

Hvis man til dagligt sidder stille, er det vigtigt at få rørt sig. Mange oplever smerter i kroppen, hvis de sidder stille for lang tid af gangen. Dette er specielt et problem for folk, som via deres arbejde, er nødt til at sidde stille. Det opleves specielt af folk som sidder i en bil for lang tid af gangen, hvor smerterne stille og roligt begynder at komme. Det starter mange gange i benene, og derefter flytter det sig videre til resten af kroppen.

Få noget imod smerterne

Hvis du allerede har pådraget dig smerter, findes der mange muligheder for at behandle det så det ikke bliver kroniske smerter. En mulighed kunne være at bruge Voltaren, som er en slags gel, man skal smøre på huden. Det kan være med til at dulme smerterne, så de ikke sætter sig. Man kan også prøve at tage varme, på de områder hvor man har ondt. Varme kan være en god ide at prøve, da det hurtigt kan hjælpe på smerterne. Hvis man har mulighed for det, kan man bruge en varmedunk i bilen, hvis man kører lange strækninger.

Motion er et vigtigt element

Hvis man sidder meget stille i løbet af dagen, er det vigtigt, at man dyrker en form for motion. Om det er lange gåture eller en løbetur, gør ingen forskel. Bare man får rørt sig i løbet af dagen, er det egentlig ligegyldigt hvilken form for motion, man dyrker.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353