DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Med splitleasing af en bil laves der to flexleasingkontrakter på bilen, der således deler bilens udgifter mellem dig og din arbejdsgiver. Splitleasing er et godt alternativ til firmabilen, da du med splitleasing ikke bliver beskattet, selvom du bruger bilen privat. Splitleasing er derfor et godt valg for dig, der gerne vil lease en bil gennem din arbejdsgiver, som du både vil bruge til firma- og privatkørsel.

En anden stor fordel ved splitleasing sammenlignet med en traditionel firmabil er, at du har mulighed for at vælge andre biler end dem, dine kollegaer kører i. Det er ikke firmaet, der indkøber bilerne, og det er derfor heller ikke firmaet, der bestemmer, hvilken bil du skal køre i. Du kan vælge en bil, der passer lige netop til din smag og dine behov.

Splitleasing giver dig desuden den fordel, at du får mere fleksibilitet, end du vil få, hvis du ejede en traditionel firmabil. Med splitleasing varer leasingaftalerne som udgangspunkt 12 måneder, og du kan derfor vælge en ny bil hvert år, hvis dine og firmaets behov ændrer sig.

God økonomi for dig og din arbejdsgiver

coreleasing.dk kan du splitlease og derved undgå at betale skat af din firmabil – samtidigt med at løsningen også kommer din arbejdsgiver til gavn rent økonomisk, hvis du sammenligner med udgifter til traditionelle firmabiler.

Dette kan lade sig gøre fordi udgifter som førstegangsydelse, månedlige ydelse, forsikring brændstof og så videre splittes mellem din arbejdsgiver og dig. På den måde laves der to fakturaer hver måned – en til dig og en til din arbejdsgiver – hvor omkostninger er delt op efter hvor meget bilen er blevet brugt til henholdsvis privat- og firmakørsel.

Din arbejdsgiver kan altså drage nytte af splitleasing, da denne ikke skal betale alle udgifterne til firmabilen. Samtidigt får du en firmabil helt uden beskatning, som du kan bruge privat.