DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange vælger at pakke bilen og suse af sted på skiferie, udflugter eller storbyferier med familien. Når man tager på skiferie eller generelt kører til udlandet, vælger mange at gøre det i løbet af natten, så alle er klar til ferie, når man ankommer. Og ja, alle er klar og friske – undtagen den person, som har kørt det meste af natten.

Så hvorfor ikke leje en minibus med chauffør, når I skal på længere ture? Der er både mere plads og komfort, og der er ingen, som skal køre hele natten, hvorfor I alle vil være friske til at klikke skiene på, tage på museum eller noget helt tredje, når I ankommer.

Skal I på skiferie til vinter?

Skiferie er lidt af en livsstil. Enten er du med på den, eller også vil du hellere være fri. Men elsker du og din familie eller dine venner at tage på skiferie, så er det værd at overveje, om I ikke skal leje en minibus med chauffør. Det lyder måske som den rene luksus, og det er det også. Der er ikke nogen, som skal sidde at køre hele natten, og alle er derfor klar til at komme ud på pisterne, når I ankommer.

Derudover er der plads til al bagagen i en minibus, og du skal derfor ikke vælge, om du vil have ski eller snowboard med. Du kan få begge dele med. Det er en kanon løsning, som hele gruppen vil blive glad for – både når I skal derned og hjem igen. I kan leje en minibus til mange forskellige destinationer, hvorfor det ikke er noget problem, uanset om I gerne vil til Norge, Frankrig eller Østrig. I kan komme derhen, I gerne vil.

Storbyferie eller familieferie med en minibus

Det er ikke kun, når vi skal på skiferie, at vi kører på ferie. Det kan også være storbyferier med venner og veninder eller en dejlig afslappende familieferie. Mange vælger køreferie, og mange vil også blive ved med det, da det er lidt hyggeligt at pakke bilen og suse af sted. Men du kan godt undgå at køre selv og dermed være helt smadret, når du ankommer til destinationen.

Det er nemlig også muligt at leje en minibus med chauffør til storbyferier eller familieferier. Det kræver selvfølgelig, at I er lidt flere, der skal af sted. Men hvis hele familien skal med, kan det hurtigt løbe op i mange personer – og derfor også mange biler, hvis I kører hver for sig.

Fordele ved at leje en minibus med chauffør

Udover selve chaufføren er der også mange andre fordele ved at leje en minibus. Chaufføren er et kæmpe plus, i og med alle kan sove i løbet af natten, og I vil derfor få noget ud af den første dag, hvorfor der ikke er en dag, som bliver spildt.

Derudover er der også en fordel i, at I kan samle en stor flok og tage af sted sammen. Det kan eksempelvis være vennerne fra studiet, højskolevennerne eller en anden vennegruppe, som er klar på en skiferie, storbyferie eller blot en endagsudflugt. Ydermere er det mere miljørigtigt at fylde en minibus end at køre i 19 forskellige biler.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353