DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange gode grunde til, at du skal skifte mellem vinter- og sommerdæk i et land som Danmark. Her giver vinterdæk dig ekstra god friktion mod vejen og derfor større sikkerhed i glat føre, og gode vinterdæk kan derfor være med til at forebygge uheld.

Men det er ikke en god idé at køre rundt på vinterdæk om sommeren, og derfor kan det betale sig at skifte dæk igen, når faren for sne og is er ovre. På en tør vej har sommerdæk nemlig en langt kortere bremselængde, og derfor er sommerdæk også med til at øge sikkerheden på vejen i de varme måneder.

Men hvad i alverden skal du gøre af 4 vinterdæk om sommeren og 4 sommerdæk om vinteren, når du ikke har så meget plads til opbevaring derhjemme? Det er et godt spørgsmål, men der findes heldigvis også et godt svar.

Opbevar dine dæk på dækhotel

Opbevaring af dæk behøver ikke være nogen besværlig omstændighed. Du kan nemlig få opbevaring af dæk på et dækhotel, så du både slipper for den bøvlede transport og for at finde ekstra plads derhjemme til at opbevare dine dæk.

Du kan sende dine dæk på dækhotel hos CJ Autoteknik, som er et autoværksted, hvor du altid kan få tør, varm og sikker opbevaring af de dæk, der ikke er i sæson.

CJ Autoteknik er dit autoværksted i Vejle, Børkop og Brejning, hvor du naturligvis også kan få den nødvendige hjælp til at skifte dine dæk, når henholdsvis vinter og sommer er ovre. Her kan du også få kyndig vejledning i forbindelse med køb af nye dæk samt skift af dæk, så du altid er helt sikker på, at du har de rette dæk på din bil, så kørsel i din bil er sikkert lige meget årstiden.