DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange rygere har tendens til at ryge i bilen, da det kan være et hyggeligt element på hjem til og fra arbejde. Det kan dog ende med at sætte sig i bilen, så hele bilen kommer til at lugte, og det er aldrig en god ting. Det er specielt ikke godt, hvis man også bruger bilen i familiemæssige sammenhæng. Hvis man gerne vil undgå lugten fra den almindelige cigaret, kan man prøve e cigaretter, som for alvor er blevet populært, inden for de seneste par år.

Prøv e cigaretter i bilen

Hvis man ikke kan undgå, at ryge i bilen, kan det være en god ide at prøve e cigaretter i stedet for den almindelige cigaret. De lugter ikke nær så meget, og man slipper derfor for lugten, som er en vigtig faktor, hvis man vælger at ryge i bilen. Med e cigaretter har man mulighed for selv at vælge smagen, som kommer igennem e væsken. E væsken bliver tilsat e cigaretten, som er med til at give smag til e cigaretten. Her er der mulighed for at prøve forskellige smage, da der findes mange forskellige smagsvarianter.

Husk at tænke på konsekvensen

Når man vælger at ryge i bilen, er det vigtigt, at man tænker på konsekvensen. Det giver ikke kun en dårlig lugt i bilen, det kan også skade den indvendige af bilen, da der kan komme gule flader, som ikke ser ret godt ud. Det kan også være med til at sænke værdien på bilen, hvis man en dag gerne vil sælge den. Den bedste løsning vil derfor altid være, hvis man helt undgår at ryge i bilen, så den ikke bliver beskadiget.

Der findes heldigvis løsninger

Hvis man gerne vil undgå besværet, kan man heldigvis finde løsninger på problemet. En god ide kan være at stige ud af bilen, når man skal ryge. Dermed kommer der ikke røg og dårlig lugt ind i bilen.

EFTERLAD ET SVAR