DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange mænd kan stadig godt lide tanken om at bruge mange timer i deres garage på at lave små forbedringer enten på deres egen bil eller helt gå i gang med at bygge deres egen fra smådele de får samlet rundt omkring. Ens garage vil altid være et helligt sted for en mand ligesom at skoskabet kan være det for en kvinde. Derfor er der stadig den dag i dag mange mænd der gerne vil have deres garage som et frirum. Det kan særligt være populært i disse tider hvor køn og normer er udfordret og der ikke er den samme fordelingen mellem kønnene som der plejede at være. Det kan både være for det bedre og for det værre alt efter hvem man spørger, men det har nok haft den effekt at mændene søger efter et sted hvor de kan udleve det at være ”rigtig mand”. Men hvordan bygger man så sådan en garage og hvad skal man huske?

Gulvet

Det er altid vigtigt at når man skal bygge sin garage at man vælger de rigtige materialer og træffer de rigtige valg. Gulvet er en af de ting. For det skal selvfølgelig kunne klare lidt af hvert. Det skal kunne klare at blive beskidt og nemt gjort rent og samtidig skal det kunne klare at der kan blive smidt ting på det uden at det går i stykker. Derfor er det nok den bedste idé bare at lade jeres sildebensparket blive i stuen.

Størrelse

Mange vil mene at ens garage bare lige skal kunne have plads til bilen. Men det er forkert. Garagen kan være lige så meget et værksted for dig og derfor skal du bruge meget mere plads ens bare hvad bilen skal bruge.

Udluftning

Når du begynder at arbejde derinde, er det vigtigt at du stadig kan trække vejret. Sørg derfor at have ordentlig udluftning derinde.