DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En kør selv-ferie kan være en hyggelig omgang hvor man kan nyde sydens sol sammen med sin familie. Samtidig så har man en ufattelig stor frihed til hvad man gerne vil lave og det er særligt hjulpet på vej af at man har sin egen bil som man altid bare kan hoppe ind i for at komme et sted hen.

Man har også mulighed for at have meget mere med i sin oppakning når man tager på ferie i sin egen bil. Især hvis man har en stor bil, så har man meget stor mulighed for at bare at fylde den op med alle de ting man gerne vil have med. Der er nemlig ikke nogen kilo begrænsning på hvor meget du må have med og derfor kan det være hvis i er interesserede i cykling at i vil have jeres cykler med og køre i nogle bjerge nede syd på.

Det kan også være at i vil prøve at have jeres hund med på ferie og derfor skal i blot have plads i baggagerummet til hundeburet. I skal blot huske at tjekke op på den lokale lovgivning omkring hundetegn som kan være anderledes end det er i Danmark.

Før man skal på kør-selv-ferie er altid en god mulighed for at man kan få gjort rent i sin bil. Når man skal køre i bilen i lang tid, er det altid rart at man sidder i en ren bil hvor der ikke ligger skidt og gamle ting over det hele. Det kan endda også være at du kan få lidt hjælp fra nogle af dine børn og dermed er det noget i kan være fælles om

Hvis i gerne vil have meget med på ferien og i derude hvor hunden og skal med, så kan det klart anbefales at i anskaffer jer en tagboks for at have mere opbevarings plads til rådighed