DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Inden længe melder efteråret og vinteren sin ankomst. Det betyder kulde, vind og vand. Det danske efterårs- og vintervejr kan være hård ved bilen. Derfor er det en god ide at bruge lidt tid på at klargøre bilen til vinteren. Er du i tvivl om, hvordan du på bedste vis gør bilen klar til vinteren? Så læs med herunder hvor du får følgende råd:

  • Tjek bilens olier og væsker
  • Skift til vinterdæk
  • Parker bilen indendørs

 

Tjek bilens olier og væsker

For at bilen kan fungere optimalt er det vigtigt, at bilens olieniveau er på et passende niveau. I bilens instruktionsbog finder du alt den nødvendige information om bilen. Tjek altid instruktionsbogen inden du begynder at hælde olie på bilen.

Ligeledes er det gavnligt at have rygeligt med sprinklervæske på bilen. Det sikrer nemlig, at du hurtig kan rense bilens rude for efterårets løvfald på vejene. Er du i tvivl om bilens olie? Så kontakt dit lokale bilværksted i Lyngby som kan hjælpe dig.

 

Skift til vinterdæk

Det er uhyre vigtigt at få skiftet til vinterdæk. Især når den første kulde melder sin ankomst. På den måde undgår du, at bilen skrider på den kolde asfalt. Kører du på sommerdæk om vinteren, kan det ende fatalt, hvis bilen glider. Desværre ses der stadig ulykker som er forårsaget pga. sommerdæk i vinterperioden. De fleste bilejere vælger at skifte til vinterdæk omkring efterårsferien.

 

Parker bilen indendørs

Har du en garage? Eller en carport? Hvis ikke er det en investering værd. Efterårs- og vintervejret kan være hårdt for bilens lak. De mange løvfaldsblade klistrer sig på bilen og bilens rude, hvilket kan genere næste gang du skal ud at køre. Parkerer du bilen indendørs i en garage eller i en carport undgår du også de frosne ruder om morgenen, inden du skal på arbejde.