DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

For mange bilglade danskere er det et mareridt, når de små familiemedlemmer melder deres ankomst. Risikoen for opkast og madrester i bilen stiger pludselig voldsomt, og det kan være svært at overskue, hvordan familiebilen skal overleve de første, kritiske år.

Spar ikke på cockpitplejen

Selvom bilen typisk er udstyret med hårde materialer, betyder det ikke, at de er nemme at holde rene. Derfor kan det være en rigtig god idé at behandle bilens overflader med cockpit-pleje, som beskytter mod smuds og snavs og gør rengøringen lettere næste gang. Samtidig giver cockpitpleje også en flottere overflade, så bilen holder sig pæn i længere tid og ikke nødvendigvis skriger ”børn i bilen”.

Fjern lugt

Ud over at du altid bør have et lille lager af ekstra babytøj i bilen til de små uheld, kan det også være en fordel at investere i en god lugtfjernerspray. Den tager den værste lugt og gør luften i bilen mere frisk. Du skal dog være opmærksom på, at lugtfjernersprays som regel ikke er gode at indånde, så lad være at sprøjte mens I kører eller lige inden.

Giv sæderne en dybderensning

Hvis lugtfjernerspray ikke er nok til at redde de små uheld, kan du nemt rense sæderne i bilen. Uanset om det er mad, opkast eller måske en lækkende ble, der har givet pletter, kan en god skumrens formentligt gøre sæderne så gode som nye.

Køb en skumrens til kunsttekstiler, sprøjt det på sæderne og skrub let med en svamp. Lad det virke et par minutter og tør derefter resterne af – du kan eventuelt bruge en støvsuger til det sidste.
Hvis du foretrækker en kemikaliefri gør det selv-løsning, kan du blande eddike med bagepulver og gnide det på de genstridige pletter i bilen. Lad det tørre helt, og støvsug resterne op.

Efter behandlingen er det en god idé at imprægnere sæderne med et egnet imprægneringsmiddel, så de ikke så let tager imod snavs fremover.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353