DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I vintermånederne er det meget vigtigt at du giver din bil lidt ekstra opmærksomhed. Især hvis det begynder at blive frostgrader så kan der være nogle af delene på din bil som vil begynde at skuffe dig hvis du ikke giver dem lidt kærlighed. Hvis det er noget du sørger for at tage i opløbet, så har du en meget flottere og velkørende bil i både vintermånederne, men du sikrer dig også at den holder længere og kører bedre når det igen bliver varmt.

Skift dine dæk

Den helt åbenlyse først. Men når det bliver vinter og temperaturene nærmer sig 0 så er det rigtig vigtigt at du skifter til vinterdæk på din bil. Det er ikke kun for din egen sikkerhedsskyld, men hvis du kører galt, så kan det potentielt gå ud over mange andre og i værste tilfælde ende ud i dødsfald. Derfor skal du huske at skifte til vinterdæk.

Tjek sprinklervæsken

Det er dumt at sidde en dag med beskidte ruder ikke at kunne se noget bare for at opdage at ens sprinklervæske ikke længere har nogen effekt. Det er fordi man skal være opmærksom på at ens sprinklervæske skal kunne fungere under frysepunktet. Langt det meste der bliver solgt i Danmark, har den effekt, men tjek gerne inden du køber for en sikkerhedsskyld.

Undgå at din lås fryser til

Det kan være svært at undgå, men hvis du stadig har en lidt ældre bil der skal låses op på den gammeldags måde med en nøgle i døren, så vær opmærksom på at der ikke kommer vand i låsen og det så pludselig bliver frostvejr. Hvis det sker for dig, så kan det være du skal have fat i en låsesmed for at komme ind.

Tjek din bils opvarmning

Det kan virke dumt at sidde om sommeren eller efteråret og skrue helt op for varmen i ens bil, men det er endnu mere træls at sidde når det bliver koldt og prøve at skrue op og der absolut intet sker. Derfor bør du tjekke om de fungerer på andre tidspunkter af året. Du kan gøre det samme med din køler når det er vinter og du ikke har brug for den.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/b-biler.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353