DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Leasing er ved at blive rigtig populært, da flere og flere mennesker er begyndt at kunne se fordelen med at lease i stedet for at købe en bil. Herunder er det dog vigtigt, at vide hvilken slags leasing der passer bedst til situationen, da der findes forskellige slags leasingtyper. Flexleasing er en leasingtype, der handler om at man ikke behøver at betale registreringsafgiften med det samme. I stedet har man rater, for at betale den. Disse rater fordeles udover den periode man har bilen i. Udover det findes splitleasing også. Når man splitleaser får man to flexleasingkontrakter på samme bil. Den ene kontrakt er til kunden, mens den anden er til virksomheden. Udgifterne bliver derefter fordelt procentvis. Herudover behøver man altså ikke at betale skat for privat forbrug af bilen. Dette er der mange der synes om. Hvis du selv overvejet at lease, kan du altid besøge https://www.findleasing.nu/leasing/bmw/ for at vide lidt mere om leasing.

Derfor skal du flex- og splitlease

Når man taler om privatbrug af en bil, er splitleasing typisk en god løsning, især hvis man vil spare nogle penge. Det giver kunden en større variation, så man kan vælge bil alt efter hvad den skal bruges til. Man kan sige, at man gør biler mere sæsonprægede, i forhold til hvis man bare købte en bil, og derfra også bundet til den i flere år, og måske føler sig ubegrænset. Der er dog nogen, der foretrækker at have deres egen bil, fremfor hele tiden at skifte. Flexleaser man en bil kan bilen få mindre værditab, fordi registreringsafgiften ikke betales. Bilen er billigere at få bilforsikring til. Bilforsikring er nemlig præget af bilens værdi, som nu altså beregnes uden registreringsafgiften. Om man er til at lease eller ej, er det altid godt at vide hvilke muligheder man har, så man er klar på dem for en sikkerhedsskyld.