DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Du er sikkert selv typen, der elsker din bil, og du går op i biler. Du kører ikke rundt i noget ligegyldigt, og for dig betyder det faktisk noget, hvilken bil du kører rundt i. Derfor er det helt naturligt, at det vil glæde dig at tiltrække de samme typer mennesker ind til din café. Men hvordan gør du det?  Du er måske ved at renovere din café, eller du er en ny køber. Tillykke, fordi nu har du mulighed for at skabe et unikt univers inde på din café. Det handler om at give et godt indtryk. Naturligvis skal du have gode parkeringsforhold, hvis du ønsker bilglade kunder. De skal have et sted at parkere sin bil. Men det er ikke det eneste. Der skal være en god stemning. Hvilke borde til din cafe kan du bruge til dette?

Hvad med en bordplade i mørk eg?

Din indretning og valg af møbler til din café handler meget om personlig smag. Det handler også om, hvilken stemning du ønsker at skabe – find borde her. Hvis du ønsker at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan spille noget lav musik i baggrunden med puder og tæpper, kan det være, at du skal gå efter en bordplade i mørk eg. Det skaber en helt bestemt stemning med sådan et bord, og en hyggelig og varm stemning er altid en vinder på caféer.

Bordplade i askegrå?

Der findes også bordplader i askegrå, der sætter en lidt anden stemning. Du kan selvfølgelig stadig vælge at gøre caféen meget hyggelig, og det er ikke noget, der kræver, at du skal have en mørk bordplade. Men det handler meget om, hvordan sammensætningen af de forskellige elementer i din café fungerer sammen. Du kan sagtens skabe en hyggelig café med lysere bordplader, men du kan også gå efter et mere moderne look.