DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Rotter er ikke kun glade for at kravle ind i huse og opholde sig i kældre og på lofter. De er også glade for at kravle ind i motorrummet på biler – og det er en bilejers værste mareridt. Rotterne finder i høj grad ind i motorrummet for at finde ly og bygge rede, men de er langt fra de bedste naboer. Rotter kan nemlig gøre alverdens skade, når de først har fundet vejen ind i motorrummet.

 

En af de værste ting ved at have rotter i bilen er den lugt, som følger med. Rotten er nemlig kendt for sine ildelugtende ekskrementer og urin, og når rotten først har fundet vej ind i bilen, vil den efterlade disse overalt, den kan komme i nærheden af. Du kan naturligvis prøve at vaske den grimme lugt væk og sprøjte efter med duftspray, men hvis du nogensinde har været udsat for denne lugt før, vil du vide, at det er nærmest umuligt at slippe af med.

 

Lugten er dog ikke det eneste generende ved at have ubudne gæster i motorrummet. Rotter kan gøre en del skade på bilens indre. Rotter kan nemlig godt lide at gnave i elektriske komponenter, isolering og køleslanger. Det kan i bedste fald give en dyr værkstedsregning, men kan faktisk i værste fald medføre bandt andet bremsesvigt og farlige ulykker. Det er således direkte livsfarligt at have besøg af rotter i motorrummet – og det er derfor nødvendigt, at slippe af med rotterne så hurtigt som muligt og selvfølgelig holder rotterne væk fra motorrummet fremover.

 

Heldigvis findes der er en nem måde at komme af med rotter – og også samtidig forebygge og undgå, at der kommer nye rotter og slår sig ned i bilens motorrum. Du skal blot installere Gnaversirenen, som udsender en højfrekvent lyd, som kun kan høres af skadedyr som rotter, mus, mår og flagermus. Lyden stresser rotten, så den søger væk fra dit motorrum hurtigt muligt – og den kommer heller ikke tilbage. Gnaversirenen har et lavt strømforbrug, og det giver således ikke udslag på bilens batteri.

 

Du kan læse meget mere om skaderne, som rotter kan forårsage i et motorrum her.