DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du altid haft en drøm om at holde en bilmesse? Hvis du elsker biler, er det en god måde at have det sjovt på, og samtidig skabe en god mulighed for, at andre bil elsker, kan møde hinanden. Det kan være et lidt besværligt arbejde at skulle planlægge det hele selv, derfor kan det være en god ide at få nogle til at hjælpe eller undersøge, hvordan andre mennesker har gjort det. På den måde kan du finde ud af, hvordan du bedst afholder en bilmesse.

Hvad har du brug for?

Det første du skal tænke på, er at du skal have nogle biler. Du kan snakke med folk du kender om de har nogle kontakter, hvor du kan leje biler som udstilling. Du kan også skrive en annonce i avisen eller på nettet for at høre om nogle har biler som du kan udstille. Derudover kan det være en god ide at tænke over om gæsterne skal have nogle snacks som de kan gå og spise af mens de er der. Du kan lave dem selv eller benytte et cateringfirma, hvis du vil have det hele til at gå lidt nemmere. Undersøg LeMenu – catering til alle formål. Dette kan være et smart valg, da det kan hjælpe dig med at lægge fokus over på nogle andre ting.

Du skal ikke være bange for at bruge penge

En bilmesse er en investering. Det vil sige at du kommer til at bruge en masse penge på at afholde den, men også gerne skal få en del tilbage. Du får pengene tilbage ved at kræve en billetpris og derved få en betaling fra gæsterne. Det er vigtigt at sætte den rigtige billetpris, så du tjener lidt på det men stadig ikke kræver for meget for billetterne, sådan at der ikke er nogle der gider købe biletterne. Held og lykke.