DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Du står måske i en situation, hvor du virkelig har brug for en bil. Det kan være, at du har fået et job i en helt anden by, og offentlig transport er en super besværlig vej at tage derhen. Du kan heller ikke rigtigt hoppe på cyklen uden, at det tager alt for lang tid, så det hele kan godt virke lidt for besværligt. Du har set dit budget igennem, og du kan heller ikke lige se, hvordan du skal få råd til en bil. Men du er altså i en position, hvor du er nødt til at få en, inden du starter på arbejde.

Brugt bil

Du kan jo starte med at se på brugte biler, hvilket nok også har været dit udgangspunkt. Dog skal du også have en ordentlig bil, og så kan du stadig være oppe på et højt beløb, og det er lige netop det, som du slet ikke har i dit budget. I sådanne tilfælde, kan det være, at du skal overveje de forskellige lån online, som du kan finde.

Du skal dog huske, at der er renter ved lån, og det er altid bedst at se, om du ikke kan spare pengene op på en anden måde ved f.eks. at tage lidt ekstra arbejde, inden du skifter til det nye arbejde. Dog kan vi alle stå i en situation, hvor det er umuligt.

Offentlig transport

Vi vender lige tilbage til offentlig transport igen. Hvis du virkelig ikke har pengene til en bil, så vil det måske også ende med at stresse dig, at du skal til at låne penge for at få en. Du kan derfor lige undersøge offentlig transport igen og overveje en ekstra gang, om du ikke bare bør prøve det i en måned. Offentlig transport er bare dårlig til nogle byer.