DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange vil gerne passe på deres bil, og vil derfor gerne undgå dårlige lugte eller for meget snavs i selve bilen. En lille plet kan få stor betydning, da noget flydende snavs kan være svært at få af. Hvis du er i tvivl om, hvilke elementer du skal undgå at tage med i bilen, giver vi her nogle råd med på vejen.

Undgå den tunge cigaret lugt

Hvis man selv er ryger, eller har en ryger i familien, er det vigtigt, at I læser med her. Hvis I gerne vil have, at jeres bil skal holde i mange år uden for mange dårlige lugte, skal I ikke ryge i bilen. Cigaret lugt har det med at blive hængende i bilen, og det sætter sig i materialerne i bilen. Derfor skal I helst undgå helt at ryge i bilen. Et godt alternativ kunne være e-cigaretter, som ikke lugter nær så meget som almindelige cigaretter. E-cigaretter indeholder e væske, som er med til at give en bedre smag og dermed også en bedre lugt.

Spis aldrig i bilen

Hvis man gerne vil undgå pletter i bilen, skal man absolut aldrig spise i bilen. Mad i bilen er en af de hyppigste årsager til pletter og andre små fejl i bilen. Hvis I gerne vil indtage mad, når I er ude og køre, kan I holde ind til siden og indtage jeres mad udenfor. Pletter fra is eller andre farvet madvare kan næsten være umulige at få af, og flere får det aldrig af. Derfor skal I tænke jer godt om, hvis I fortsat spiser i bilen.

Pas på med fodtøjet

Efter en tur i skoven kan ens sko være meget snavset, og her skal man passe på. Hvis man ikke rengøre sine sko, tager man snavsen med ind i bilen, og det kan svine godt og grundigt i hele bilen. Sørg derfor at tørre dine sko af, inden du sætter dig ind i bilen.

EFTERLAD ET SVAR