DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange oplever en travl og stressende hverdag med kurser og møder, som fylder det meste af ens tid. Det er derfor nogen gange vigtigt, at folk tager tid ud af kalenderen, og får kørt ud i det blå. Det er også vigtigt for bilen, at den får kørt nogle kilometre. Hvis I normalt ikke kører ret meget i jeres hverdag, er det vigtigt, at I kører i weekenderne, da bilen kan blive ”dårlig” af at stå stille.

Biler er ikke skabt for at stå stille

Alle vil gerne passe godt på deres bil, men mange misforstår måden at gøre det på. Løsning har aldrig været at lade bilen stå hjemme. Det har og er aldrig løsningen på at passe ekstra på bilen, da bilen faktisk bliver dårligere i dens funktion, ved at stå for meget stille. Motoren bliver dårlig, og alt maskineriet i bilen mister hastighed. Det kan komme til at koste i sidste ende, når I skal på værksted med bilen. Husk derfor at få kørt i jeres bil når I har mulighed for det. Hvis det er en ældre bil, I har, er det endnu mere vigtigt. Ældre biler har mere brug for at få ”rørt sig” end nyere biler, da motoren og maskineriet er begyndt at ruste.

Bilen skal helst holde vinteren over

Hvis du lader din bil stå stille henover vinteren, kan det ofte være svært at få liv i den igen. Flere kan have svært ved at starten den, og mange er nødt til at opgive forsøget. Du må endelig ikke begå samme fejl. Sørg derfor altid at køre en god lang tur, når du har mulighed for det. Tag eventuelt på en weekendtur med hele familien hvor I skal køre langt til destinationen. Bilen kan holde i mange år, hvis I husker at få kørt nok i den. Tag familien med ud på en tur og I vil ikke fortryde det, hvis i gerne vil have, at jeres bil holder i mange år endnu.