DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At tage på skiferie er meget populært blandt mange danskere. Det er nok mere opdelt blandt befolkning, enten så elsker man skiferie og gør det vær eneste år eller så er man ikke typen der er fan af det og så bliver man i stedet hjemme i uge 7. Nogle vælger selvfølgelig også at tage på en anden slags ferie i uge 7 hvor man i stedet kommer væk fra Danmark og et sted hen hvor der er lidt varmere end man kan opleve det i Danmark.

Der findes flere forskellige måder at tage på skiferie på. Nogle vælger at flyve til deres destination, nogle vælger at tage en bustur sammen med andre og nogle vælger at tage bilen. Flyet er hurtigt men helt sikkert også den dyreste mulighed. Busturen er den der tager længst tid, men også der hvor du har mulighed for at spare flest penge og det er derfor det typisk er en form mange studerende vælger. Slutteligt er der selvfølgelig bilen. Den kombinere de to og derfor er det nok den smarteste måde at komme afsted på. Er man flere der kan køre, kan man også rotere lidt og derfor er det slet ikke så slemt at tage bilen til sin skiferie. Du skal bare have styr på at du har skiboksen parat hvis du selv skal have egne ski og udstyr med, det kan nemlig godt fylde ret meget i en bil.

Skieferier kan være rigtig sjove og man kan få rigtig meget sjov på den uge man nu er afsted. Man skal bruge meget forskelligt udstyr når man står op ski og mange steder kan du leje udstyret. Dog kan det være fordelagtigt at hvis det bliver ved med at tage på skiferie kan det sagtens betale sig at købe tingene selv, du kan f.eks. finde lækre skibukser her