DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange biler har brug for at komme ud og køre lange ture, hvor de kan få lov til at brænde lidt benzin af, så motoren ikke bliver dårlig. Det er specielt dieselbiler, som ikke kan tåle at stå for meget stille. Mange tror at det er en god ide at skåne biler for lange ture, det er dog på ingen måde rigtigt. Flere biler har faktisk brug for at komme ud og køre længere ture, så motoren for alvor kan blive varm. De biler som har kørt længst, er mange gange også de biler, som holder længst tid.

Lad aldrig bilen stå for længe

Biler er ikke bygget til, at de skal stå stille. Hvis man derfor tror, at ens bil har det bedst med at stå stille, har man den helt forkerte opfattelse. Biler har bedst af at køre, og det kan nogen gange være en god ide at køre en ekstra lang tur.

Arranger et weekendophold til familien og bilen

Mange gider ikke at bruge tid på at køre lange ture, hvis man ikke rigtig skal nogen steder hen. Her kan det være en god ide at arrangerer et weekendophold langt væk, hvor man har mulighed for at tage hele familien med. Det er både en god ide ift. bilen, men det er samtidig også en god mulighed for at få hele familien med. Her er der god mulighed for at vælge et sted, som ligger et stykke væk, så bilen kan få nogle kilometre i motoren.

Tag bilen med til udlandet

Hvis man overvejer at tage et smut til udlandet, kan det være en god ide at køre selv. Her har man god mulighed for at vælge forskellige destinationer, som f.eks. Tyskland, Norge eller Sverige. Disse lande ligger forholdsvis langt væk, og alligevel ikke for langt væk, så man ikke skal bruge flere dage på det. Det kan være rigtig godt for bilen, så den får kørt lidt ekstra.