DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Bedste priser og tilbud på headset finder du online. Vi har testet et par forskellige og listet dem op herunder. Normalt hænger pris og kvalitet sammen, men man sagtens gøre et kup og i testen er der flere overraskelser. Der er i alt testet tre headset til bilen. En med Alle er testet under under samme køretur, hvor de er blevet bedømt ud fra lyd, fit, design og brugervenlighed.

Det koster 1500 kroner at snakke med mobilen mod øret. For cirka det halve får du en håndfri løsning, der selv slukker, hvis du tager headsettet af eller forlader bilen. Mange moderne håndfri løsninger kobler selv fra og til når du ankommer og forlader bilen. Ligeledes taber de ikke pludselig forbindelsen og lyden er meget klar.

Vi har vurderet følgende – to speakerphone og et headset for øret:

  • JBL Trip
  • Plantronics Voyager PRO HD
  • Jabra Freeway

JBL Trip
Trip ikke helt matcher mærkets store traditioner. Hvis kører du rundt i en dyrer bil,  med et anlæg i den bedre ende, vil vi heller ikke anbefale dig at skifte. Men som den billige Bluetooth-højttaler, som den jo er, lyder JBL Trip glimrende til prisen på 650 kr. Den kan med lethed konkurrere med det fabriksmonterede anlæg som f.eks Citroën, Peugeot og mange andre bilmærker.

Plantronics Voyager PRO HD
Det tager ganske få sekunder at få gang iPlantronics Voyager PRO HD. Hvis man har meget store hænder, kan knapperne føles som lidt små. Efter et par minutter glemmer man, at headsettet sidder på øret og du lægger ikke mæske til det. Lyden forekommer meget ren, når du modtager samtale – og for personen i den anden ende kan det være svært overhovedet at opdage, at man rent faktik snakker i et headset. Pris 750 kr.

Jabra Freeway
Jabra er blandt de største leverandører af speakerphones og headset generelt. På deres Freeway model kan indkommende samtaler kan godt lyde lidt metalliske, og hvis der skrues højt op, så fungerer enheden også i en gammel støjende kassevogn. Freeway kan også via en FM-sender transmittere lyden til bilens radio. Kan håndtere to tilsluttede telefoner på en gang. Pris 650 kr.