DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At indrette en bil kan være en lang og krævende proces, som mange begynder at bruge tid på. Der findes dog nogle do’s and don’ts inden for området, som man skal huske at have i bagtankerne, inden man begynder at indrette bilen alt for meget. Vi præsenter her nogle tips til elementer, som du helst skal undgå at have med, når du skal indrette bilen.

Gardiner hører ikke til i en bil

Der findes mange forskellige måder at holde solen ude af bilen, men gardiner er dog ikke en af dem. Flere har prøvet at implementere gardiner i bilen, dog uden held. Det kan vi også anbefale at man ikke gør, da gardiner ikke passer til nogen biler. Gardiner er forbeholdt hjemmet, hvor man har mulighed for at have plissegardiner, uden at det bliver alt for overdrevet. Så lad gardiner blive hjemme og kører uden.

Discolys hører til på diskoteker – ikke i bilen

Hvis du er blevet inspireret af discolys på diskoteker så lad hver med at brug det i bilen, da det ikke passer ind. Discolys i biler er en 90er mode, som ikke er på mode mere, og det kommer det nok heller aldrig igen. Bilen er ikke et diskotek, og behøver derfor ikke at have discolys. Lyset i bilen er forbeholdt til, at man kan se, når det er mørkt uden for. Og hvis man tror at pigerne kan lide det, eller synes det er tjekket, så kan man godt tro om igen. Det er ikke flertallet af piger, der synes, at discolys i bilen er tjekket. Tværtimod.

Drop ratmuffer – det hører fortiden til

Hvis man har, eller overvejer at skaffe en ratmuffer til bilen, så skal man droppe tanken. En ratmuffe til bilen er ikke moderne mere, og den hører fortiden til. Det får ikke bilen til at se flottere ud inden i, det får den i stedet til at se gammel og mindre pæn ud.