DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du kører mange timer i bil hver dag på grund af f.eks. dit arbejde som kørende sælger, så ved du at der kan ske mange ting ved din krop når du kører så meget i bil og derfor vil vi her forsøge at komme med nogle tips til hvordan man kan gøre noget ved det så man ikke ødelægger sin krop både på den korte bane men så sandelig også på den lange bane hvor man kan have store konsekvenser for din krop mange år ud i fremtiden.

Dårlig kropsholdning

Vi mennesker er ikke designet til at sidde så meget ned og derfor kan man nemt se at de personer der har haft et meget siddende arbejde igennem hele deres liv, har store problemer med ryggen og dårlig kropsholdning særligt når man bliver ældre. Derfor er det meget vigtigt at du holder en fornuftig kropsholdning når du kører i bil og dermed ikke sidder og falder forover efter længere tid, det er der nemlig mange der har en tendens til.

Pas på benene

Når man sidder i sådan en position, så kan det godt have store konsekvenser for ens ben. Holdningen er nemlig ikke ret naturlig og derfor kan det efter mange timers kørsel godt have store konsekvenser for ens ben. Der kan godt opstå problemer med blodcirkulationen også kaldet venøs insufficiens hvor man på sigt kan opsnappe store problemer med ens ben hvis man ikke arbejder med det og dermed sørger for

Det mentale aspekt

Mange folk der kører i mange år, oplever efter mange år at man har problemer med det mentale. Det kan nemlig godt være meget ensomt at køre så meget rundt alene og derfor er det vigtigt at du tænker over ting du kan lave mens du kører bil inden for lovens ramme. Det kan være du hører meget musik for at underholde dig eller at du lytter til en masse podcasts. Mange udnytter også tiden til at snakke i telefon med kunder eller kollegaer som også er en god idé