DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der viser sig at være en stigende tendens til at danskerne bygger eller udvider garagen, får ikke kun at have plads til bilet, men for i lige så høj grad at bruge det som opholdssted. Garagen er ikke længere præget af olielugt, skidt og fedtede gulve, men er blevet et sted hvor vi mødes, holder den årlige sommerfest eller blot arbejder på hverdagens små hobbyprojekter.

Men hvordan kan det lade sig gøre at kombinere hygge, god stil, og renlighed med bil reparationer, savsmuld og oliepletter. Svaret er simpelt.

Det viser sig nemlig, at nøgleordet inden for indretning af garagen er opdeling – altså at have flere, separate områder, hvor man hver i sær varetager de enkelte projekter. Det betyder også, at det kommer til at handle en del om gulvet, for hvilket gulv passer til hvilket område. Det får du svaret på nu.

Bil-området: i området til bilen, som nok er det område, der kræver mest plads, anbefales det, at du lægger fliser – ikke traditionelle fliser som i indkørslen, men moderne fliser, der tåler olie og hård rengøring.

Hobbyområdet: Hobbyområdet kan variere meget. dette skal ofte holde til, at der tabes værktøj, eller til at der bruges nogle lidt skrappe rengøringsmidler nu og da. Derfor vil det ideelle gulv her være beton. Helstøbt betongulv er sagen.

Afslapningsområdet: For at bryde de tunge materialer lidt, kan det være en rigtig god ide at lægge trægulv i afslapningsområdet. Det ses ofte, og kan give garagen et yderst moderne præg. Du skal dog regne med, at trægulv i garagen skal behandles relativt ofte. Det kunne f.eks. være en lakbehandling af trægulvet. Ud over lakering eller ludbehandling, skal du regne med en jævnlig gulvafslibning.